Takaisin

Ajankohtaista

Tiedotteet

Nuorisopalvelut tarjoaa maksuttomia harrastusmahdollisuuksia

3.9.2019
Nuorisopalvelujen tarjoamista maksuttomista ryhmistä eri ikäisten nuorten on helppo löytää itselleen mukava viikoittainen harrastus. Ryhmiä kokoontuu nuorisotila mm. Linkissä, kirjastolla, liikuntahallilla, Hernejärven koululla sekä Ohjaamossa. Monipuolista toimintaa on tarjolla jokaisen makuun liikunnasta leipomiseen ja somettamisesta eräilyyn.

Linja-autoasemalla sijaitseva nuorten tila Luukku avasi ovensa syyskauteen jo koulujen alettua ja aukiolo laajenee syyskuun alussa myös aamuihin ja iltaan. Nuorisotila Linkissä käynnistyy teemailtoja keskiviikkoisin ja perjantaisin nuorten toiveiden mukaan.

Jo perinteeksi muodostunut zombijuoksu laajenee tänä syksynä koko perheen Halloween-etkoiksi ja se on syyslomaviikon tiistai-iltana. Tarjolla on myös mm. maskeerauspaja ja   leivontatapahtuma Bake a Cake sekä paljon muuta mukavaa. Syyskauden ensimmäisenä reissuna on päivän reissu Tiilikkajärven kansallispuistoon.

Ryhmistä, tapahtumista, tiloista ja retkistä löytyy lisätietoa osoitteesta www.po1nt.fi/iisalmi.  Kysy lisää nuorisotyöntekijöiltä tiloilta tai bongaa heidät koulujalkautumisista.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta

Opiskeluun, työhön, vapaa-aikaan tai terveyteen liittyvistä asioista kannattaa apua kysyä Ylä-Savon Ohjaamosta. Ohjaamo tarjoaa maksutonta tietoa, tukea ja yksilöllistä ohjausta koulutus-, harrastus- ja työllistymisasioissa alle 30-vuotiaille. 
Ylä-Savon Ohjaamo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 13-16 ja muulloin ajanvarauksella. Ohjaamo löytyy osoitteesta Pohjolankatu 6 L5, elokuvateatterin vierestä.

www.po1nt.fi/ylasavonohjaamo.