Takaisin

Ajankohtaista

Tiedotteet

Iisalmen seudun vetovoimaseminaari jälleen marraskuussa - teemana vastuullisuus.

16.6.2020
Iisalmen seudun vuosittaisen brändiseminaarin tämänvuotisena pääjärjestäjäkumppanina on 95-vuotisjuhlavuottaan viettävä Iisalmen Sanomat. Tapahtuman teemana on vastuullisuus, joka eri ulottuvuuksissaan nivoo innostavat puheenvuorot yhteen. Mukana ohjelmassa on sekä paikallisesti ja seudullisesti, että myös valtakunnallisesti merkittäviä toimijoita.

Iisalmessa kokoonnutaan elinvoima- ja vetovoima-asian äärelle rakennettuun seminaariin neljättä kertaa. Seminaari on houkutellut vuosittain pari sataa vierasta, ja onpa välillä Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä –sali täyttynyt ääriään myöten, kun pääpuhujia kuulemaan on saapunut oppilaitosten ryhmiä yritys- ja elinkeinoelämän edustajista pääosin koostuvan yleisön lisäksi. Näin toivotaan tänäkin vuonna tapahtuvan, vaikka tällä hetkellä tapahtumien järjestäminen onkin vielä koronasäädösten hillitsemää. Jos kuitenkin turvallisuus niin vaatii, ollaan seminaari varauduttu järjestämään striimattuna virtuaalitapahtumana.

Iisalmen Sanomien 95-vuotisjuhlavuoden lisäksi myös By Iisalmi –brändillä on aihetta juhlaan – pääsihän Iisalmi sen myötä valtakunnallisen kuntamarkkinoinnin verkoston ja Kuntaliiton koordinoimaan Kuntamarkkinoinnin SM-finaaliin, joka ratkotaan syyskuussa. Kävi kisassa miten vain, on Iisalmen seudun ainutlaatuisen vahva yritysten, oppilaitosten ja yhdistysten sekä kaupungin yhdessä kannattelema seutumarkkinointi vuosittaisen seminaarin arvoinen. Tapahtuma koetaan sekä verkostoitumisen että inspiraation lähteeksi, ja seminaarilavan ohjelmiston kautta saadaan uusiin kokeiluihin innostettua laajaa joukkoa toimijoita. Näin kävi mm. viimevuotisessa seminaarissa, jossa vahvistettiin tahtotilaa toteuttaa seudun matkailu- ja elämyspalvelujen myyntiä edistämään yhteinen verkkokauppa-alusta. Aiemmin seminaarilavalla on nostettu esille mm. ratkaisuja rekrytoinnin haasteiden taklaamiseen ja yleiseen vetovoimatyöhön. Tämänvuotinen teema vastuullisuus on noussut arvona merkittävään asemaan, ja seminaarissa sen eri ulottuvuuksia läpileikataan erilaisten yritysten ja yhteisöjen puheenvuorojen ja esittelypisteiden kautta. 

OHJELMA (Pidätämme oikeudet muutoksiin.)
Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvit
Klo 9.00 Seminaarin avaus – Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen ja Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria
Klo 9.20 Olvi Oyj:n yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja Pia Hortlingin puheenvuoro
Klo 10.10 Ole vastuullinen mielellesi ja kehollesi – verryttele välillä (taukojumppaa)
Klo 10.20 Kesko Oyj:n viestintäjohtaja Karoliina Partasen puheenvuoro: Case Kesko: K:n tarina – Viestintä muutoksen kirittäjänä maailman vastuullisimmassa kaupassa (aihe päivittyy syksyllä 2020)
Klo 11.20 By Iisalmi –tunnustuksen 2020 jakaminen
Klo 11.45 Lounas verkostoituen
Klo 12.40 Venyttelyohjeita istuvalle yleisölle iltapäivän varalle
Klo 12.45 KSML.fi - Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja ja Medialiiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven puheenvuoro
Klo 13.45 Iltapäiväkahvit verkostoituen & By Iisalmi - ja Iisalmi ja tienoot -kumppaneiden vastuullisuustekoihin tutustumista lämpiön esittelypisteillä
Klo 14.15 Vastuullisesti tulevaisuuteen: futuristi Elina Hiltusen puheenvuoro
Klo 15.15 Vastuullisuustekoja #byiisalmi: Pecha Kucha –puheenvuorot
* Oy Lunawood Ltd, markkinointijohtaja Maija Masalin
* UK-Muovi Oy, toimitusjohtaja Matti Aronen
* KESTO-hanke, projektivastaava Kirsi Savolainen
* Petterinkulma Oy, toimitusjohtaja Mikko Kauppinen
Klo 16.00 – 18.00 After Event By Iisalmi –Yritystreffit: Luo uusia kumppanuuksia ja uutta kasvua! (rekisteröityminen avataan syksyllä 2020)

Tapahtuman juontaa Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria.

Seminaarin ohjelma on maksuton. Kahvitarjoilu ennakkoilmoittautuneille. Lounas omakustanteinen.
Ilmoittautuminen avataan loppukesästä.  

Seminaari livestriimataan Minun Iisalmeni -Facebookiin.

Seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki sekä By Iisalmi -brändikumppanit (katso www.iisalmi.fi/byiisalmi), pääkumppanina on tänä vuonna Iisalmen Sanomat.


Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/335443850777732/