Takaisin

Ajankohtaista

Tiedotteet

BY IISALMI –YRITYSTREFFIT 14.11.2019: Yritystreffeiltä vauhtia yläsavolaisyritysten verkostoitumiseen

17.9.2019
Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut järjestävät By Iisalmi –seminaarin jatkot yritystreffien muodossa. Seudun vahvuudeksi ja uuden kasvun mahdollistajaksi tunnistettua yritysten välistä yhteistyötä halutaan vauhdittaa edelleen – tällä kertaa tarjoamalla yrityksille sekä yritysten kanssa toimiville mahdollisuus pikatreffeihin, joita sovitaan BusinessMaker –treffisovelluksen avulla.

Varhaisiltaan ajoittuvat yritystreffit täydentävät luontevasti vuoden 2019 By Iisalmi –seminaari feat. Iisalmi ja tienoot –tapahtuman antia, sillä seminaarin teemana on kasvu. Seminaarissa kasvu-teemaisilla puheenvuoroillaan lavalle nousevat mm. nuori yrittäjä ja innovaattori Perttu Pölönen, Genelecin Maria Martikainen sekä lyhyiden Pecha Kucha –puheiden kautta kasvupolustaan kertovat Spa Hotel Runnin Jukka Savolainen, Savon Lasituotteen Kari-Matti Ruhanen ja KauppaKärryllä myynti- ja markkinointitavoitteisesti kesätapahtumia kiertänyt KASVU By Iisalmi -yrittäjäjoukko.

Seminaariohjelman päätyttyä, klo 16 – 18, Kulttuurikeskuksen Karl Collan –salin toivotaan täyttyvän yrittäjistä ja yrittäjien kanssa toimivien organisaatioiden tai muiden yritysverkostotoimijoiden edustajista. Yritystreffit eivät ole sokkotreffit, vaan verkostoitumishaluiset henkilöt ja yritysten edustajat kirjautuvat Yritystreffi -sovellukseen www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi -sivun kautta. Sovelluksen avulla käyttäjää autetaan löytämään juuri oikeat kumppanit tapahtumasta. Käyttäjä saa itse valita sopivat treffikumppanit, ja perua treffipyyntöjä halutessaan – kenellekään ei siis tule yllätystreffejä, mutta treffeillä voi varmasti tulla yllätetyksi positiivisesti!

Miten Yritystreffit –palvelu toimii?

Yritystreffit -sovellus aikatauluttaa sovitut tapaamiset ja tarjoaa etukäteen yksityiskohtaiset aikataulut treffeille ilmoittautuneille. Aikataulullisesti Iisalmessa järjestettävät yritystreffit etenevät seuraavasti:


- Rekisteröityminen avoinna 16.9.2019 alkaen.
- Ilmoittautuneisiin voi tutustua sekä sopia heidän kanssaan treffejä aikavälillä 1. – 13.11.2019.
- Rekisteröityneille toimitetaan valmiit tapaamislistat aikatauluineen 13.11.2019.
- Osallistujan tehtäväksi tulee vain saapua paikalle Yritystreffeille 14.11.2019: puitteet ja aikataulut ovat tehty juuri verkostoitumista edistäviksi.

Lisätietoja ja opastevideo Yritystreffit –palvelusta löytyy osoitteesta www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi


Kenelle Yritystreffeistä on hyötyä?

Iisalmen kaupungin tavoitteena on houkutella Yritystreffeille eri alojen yrityksiä etenkin Ylä-Savosta. Monilla pienillä ja toimintaansa vasta aloittelevilla yrityksillä voi olla haasteita tunnettuuden kanssa – treffien kautta yritykset pääsevät sopimaan tapaamisia potentiaalisten yhteistyökumppaneiden tai asiakkaiden kanssa. Seudun isommilla yrityksillä on tunnetusti halukkuutta käyttää paikallisia palveluja ja treffien kautta myös heille voi vastavuoroisesti löytyä uusia, tarvetta vastaavia kumppaneita. Treffeille toivotaan runsaslukuisesti myös erilaisten yrityksille suunnattujen asiantuntijapalveluiden ja kaupungin edustajia: treffeillä on matala kynnys tavata ja päästä vuorovaikutukseen. Yrittäjäyhdistykset, mentorointipalvelun tarjoajat, oppilaitokset ja hankkeet ovat myös erittäin tervetulleita treffeille. Jo Yritystreffejä edeltävässä seminaaripäivässä tavoitteena on yhdistää seudun teollisia kärkiyrityksiä ja seudullisia matkailutoimijoita – molempien edustajia toivotaan niin ikään mukaan After Event –treffeille.

 

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita sekä By Iisalmi –feat Iisalmi ja tienoot –tapahtumaan, että jatkoille Yritystreffeille.

Lisätietoja By Iisalmi –Yritystreffeistä: 

Tapahtumasivu ja rekisteröityminen: www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi

Yritysasiantuntija Virpi Murtola, virpi.murtola@iisalmi.fi, puh. p.040 630 5133
Elinkeinojohtaja Terho Savolainen, terho.savolainen@iisalmi.fi, puh. 040 630 5328
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, laura.koski@iisalmi.fi, p. 040 632 5868
Matkailu- ja markkinointiasiantuntija Jarmo Miettinen, jarmo.miettinen@iisalmi.fi, puh. 040 830 2681