Takaisin

Iisalmelaisia menestystarinoita

Iisalmen tornitaloilla syntynyt, mutta pian Pöllösenlahdelle perheensä mukana muuttanut Timo Hirvonen on iisalmelaisille ja yläsavolaisille jazzin ystäville tuttu musiikin ammattilainen.

Lue lisää

Perheentalo-yhteistyö on monitoimijainen kumppanuusmalli, josta on kasvanut yksi iisalmelainen menestystarina. Keskeisinä toimijoina ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys ry, Iisalmen pelastakaa Lapset ry ja Ylä-Savon Ensi- ja Turvakotiyhdistys ry.

Lue lisää

Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11.2016 Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisenmyötäinen sujuvan arjen kaupunki. Tutustu tarinaamme ja tartu tarjoamiimme mahdollisuuksiin.

Lue lisää

Oppilaille syksy ja koulun alkaminen ovat aina jännittävää aikaa, mutta tänä vuonna se on ollut sitä Iisalmessa myös opettajille – ainakin Kangaslammilla ja Peltosalmella. Koulurakennukset hohtavat nyt uututtaan ja jopa tuoksuvat uudelle.

Lue lisää
Menestystarinat