Takaisin

Iisalmelaisia menestystarinoita

Menestystarinat
 
Kättä päälle, kaupat tuli.jpg

 Kättä päälle, kaupat tuli

 Yritysten omistajanvaihdokset ovat usein hankalia ja ostajan löytyminen voi kestää pitkään. Tilitoimistokonkari Tuula Kauppinen ja nuori yrittäjä Miia Hynynen löysivät yhteisen sävelen alle kuukaudessa.


 

 
Emme odota ihmeitä. Teemme niitä..JPG

 Iisalmessa ei odoteta ihmeitä - niitä tehdään yhdessä.

 Iisalmen kaupungin koordinoima, alueen yritysten ja oppilaitosten yhteinen By Iisalmi-brändityö on vienyt osaamisen paikasta kertovaa viestiä etenkin paluumuuttajakohderyhmälle tai muuten Iisalmen seudun työ- ja opiskelutarjonnan kannalta potentiaalisille henkilöille jo reilun parin vuoden ajan. Brändimarkkinointiin on kuulunut muun muassa videomarkkinointia digitaalisissa kanavissa, tapahtumamarkkinointia ja kotiseutulähettilyyteen ja paikallisten palvelujen suositteluun kannustavia kampanjoita. Tältä vuodelta eniten keskustelua on herättänyt Narinkkatorille suuntautunut seudun markkinointitempaus ja siihen liittynyt Jyri Paretskoin kirjoittama Rakkauskirje Iisalmesta poismuuttaneille. Myöhemmin kesällä lähettiin myös Rakkauskirje Iisalmen vapaa-ajanasukkaille. Tempauksilla saadaan heräteltyä myös valtakunnallisen median kiinnostusta, joten brändityöhön kuuluukin aktiivinen uutisointi alueen vetovoiman kannalta myönteisistä aiheista.


 

 
rene.JPG

 BY IISALMI –TUNNUSTUS RENE RINNEKANKAALLE: ”Positiivisuus ja Haluan tehdä parasta –asenne on osa minua, jokaiseen päivään kannattaa lähteä asenteella, että tänäänkin voin löytää jotain uutta.”

 


 

 
TKD.JPG

 Vuoden yrittäjät ovat ylpeitä työstään

 


 

 
tunnus_tunnustus.JPG

 Positiivisia tekoja esille nostavan By Iisalmi -tunnustuksen äänestys on avattu

 


 

 
Twist.JPG

 Iisalmen kaupunki palkittiin nuorten työllistämisestä: Valtakunnallisesta Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta kunniamaininta

 


 

 

 Ylä-Savo petrasi yrittäjämyönteisyydessä - Oulun ja Kuopion seudut jäivät taakse EK:n mittauksessa

 Ylä-Savon seutu kohensi pykälällä asemiaan yritysjohtajien silmissä Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-tutkimuksessa, jossa kartoitetaan alueiden vetovoimaisuutta yritysten näkökulmasta. Ylä-Savo on sijalla 11. ja Kuopion seutu tulee heti perässä sijalla 12. Molemmat nousivat yhden sijan viimevuotisesta.


 

 
Louhenkatu-280x130.jpg

 Tutkimustulos: Iisalmessa elinvoimaisin kaupunkikeskusta 2016

 Iisalmen elinvoimaluku on poikkeuksellisen korkea, johon on vaikuttanut se, että kaupunkikokonaisuus on pidetty hyvässä tasapainossa.


 

 
Renen-muistamistilaisuus.jpg

 Lumilautailija Rene Rinnekangas

 USA:ssa 2,5 viikkoa, puolen vuoden aikana kahdeksassa eri maassa…


 

 
Perheentalo.jpg

 Iisalmen Perheentalo-yhteistyöstä mallia muualle Suomeen ja ulkomaille

 Iisalmessa kehitetty Perheentalo-yhteistyön toimintamalli on saanut paljon kiinnostusta valtakunnallisesti ja myös jo kansainvälisesti.


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava